OVER MIJ

Goede webteksten zijn je beste verkoper: ze hebben nooit een slechte dag en werken 24 op 7. Jammer genoeg werken niet alle teksten zo: sommige zijn zo lelijk dat potentiële klanten spontaan rechtsomkeer maken.

 

Omdat ik daar zo gevoelig aan ben verdiepte ik me in copywriting en SEO (zoekmachineoptimalisatie). Met dat laatste zorg ik ervoor dat je website goed scoort in Google, want wat heb je aan een prachtige tekst als niemand hem leest?

Vanuit Copycabana geef ik mensen en organisaties een stem om trots op te zijn.

Dat doe ik het liefst voor mensen die net als ik van het geijkte pad durven afwijken: start-ups, creatievelingen, vakmensen, dierenmensen, non-profits en misfits van alle strekkingen

 
 

Taal is voor mij geen doel, maar een middel. Ik help je aan de juiste woorden om jouw doel te bereiken.

Sylvie is ...

Sylvie is geen ...

IT’er

Websitebouwer*

Programmeur

Social-mediaspecialist

* Heb je een website nodig? Dan bouw ik die samen met jouw websitebouwer of met Elke en Sir Nacho van Ello Marketing.

WAAROM COPYCABANA?

Omdat mijn teksten nu eenmaal beter verkopen dan wat je zelf schreef. En omdat een deel van de opbrengst naar het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren VOC Neteland gaat. De rest van de opbrengst spaar ik om op een dag mijn eigen dierenopvangcentrum te starten, onafhankelijk van sponsors en subsidies.

COPYCABANA STEUNT HET OPVANGCENTRUM VOOR WILDE DIEREN

Het Vlaams Opvangcentrum ‘VOC’ in Herenthout vangt vogels en wilde dieren in nood op, verzorgt ze en laat ze terug vrij in de natuur. Als (eind)redacteur steun ik deze organisatie met hart, ziel en een vlotte pen.

WAARSCHUWING

Kitty Kilian

Oprichter De Blogacademie

Laat u niet in de luren leggen

 

Van den broeck lijkt één en al wellevendheid, met die zachte Vlaamse tongval, en dan schrijft ze nog copy over HUISDIEREN ook. Met haar hondje en haar drie kippen. Maar trap er niet in!

Want ze schrijft helder en luchtig, goed gestructureerd en uiterst geestig een vileine testimonial over u, als u niet uitkijkt. Een woeste homepage, ook mogelijk. Of een overdonderende verkooppagina, die nog scoort in Google óók.