OVER MIJ

Foto van copywriter Sylvie Van den broeck die in het gras ligt met haar laptop en haar twee hondjes.

Goede webteksten zijn je beste verkoper: ze hebben nooit een slechte dag en werken 24 op 7. Ik schrijf ze voor je.

 

Als ervaren marketeer geef ik je bovendien strategisch advies over al je communicatie. En over je funnel. Als SEO-copywriter vind ik je beste keywords. Ik wijs ik je op backlinkkansen en ik schrijf al je LinkedInposts.

 

Ik zie overal mogelijkheden om meer bezoekers naar je website te halen. En om die bezoekers sneller om te zetten in klanten. Daarom werk ik het liefst voor bedrijven met een start-upmentaliteit. Bedrijven die in sneltempo willen groeien en waar ik persoonlijk veel impact kan maken.

 

En als je een kantoorhond hebt, ga ik spontaan kwispelen.

Sylvie is ...

Sylvie is geen ...

Programmeur

Websitebouwer*

Grafisch ontwerper

Luxepaardje

* Heb je een website nodig? Dan bouw ik die samen met jouw websitebouwer of met Elke en Sir Nacho van Ello Marketing.

COPYCABANA STEUNT HET OPVANGCENTRUM VOOR WILDE DIEREN

2% van wat ik verdien gaat naar het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren ‘VOC Neteland’. De rest spaar ik om op een dag mijn eigen dierenopvangcentrum te starten, onafhankelijk van sponsors en subsidies.

Foto van een zieke grote Bonde specht.
Foto van een jonge egel met littekens.

VOC Neteland

Het Vlaams Opvangcentrum ‘VOC Neteland’ in Herenthout vangt vogels en wilde dieren in nood op, verzorgt ze en laat ze terug vrij in de natuur. Als vrijwilliger en als redacteur steun ik deze organisatie met bloed, zweet en mooie verhalen.

Jill Geens

GRAFISCH ONTWERPER

OMG! Sylvie, die teksten zijn bangelijk!!!
Helemaal wild van! Ik vind ze fantastisch. Ze passen perfect bij de tone of voice die ik voor dit project in gedachten had. Ik hoop ze volgende week in de website te kunnen zetten want ze zijn écht de max. Ze hebben ballen, ze lezen vlot, ze zijn to the point. You really know your onions.