OVER MIJ

Foto van copywriter Sylvie Van den broeck die in het gras ligt met haar laptop en haar twee hondjes.

Goede webteksten zijn je beste verkoper: ze hebben nooit een slechte dag en werken 24 op 7. Jammer genoeg werken niet alle teksten zo: sommige zijn zo lelijk dat potentiële klanten spontaan rechtsomkeer maken.

 

Omdat ik daar zo gevoelig aan ben verdiepte ik me in copywriting en SEO (zoekmachineoptimalisatie). Met dat laatste zorg ik ervoor dat je website goed scoort in Google, want wat heb je aan een prachtige tekst als niemand hem leest?

Vanuit Copycabana geef ik mensen en organisaties een stem om trots op te zijn.

Dat doe ik het liefst voor bedrijven met een start-upmentaliteit. Bedrijven die aan sneltempo willen groeien en waarin ik persoonlijk veel impact kan hebben.

Taal is voor mij geen doel, maar een middel. Ik help je aan de juiste woorden om jouw doel te bereiken.

Sylvie is ...

Sylvie is geen ...

IT’er

Websitebouwer*

Programmeur

Social-mediaspecialist

* Heb je een website nodig? Dan bouw ik die samen met jouw websitebouwer of met Elke en Sir Nacho van Ello Marketing.

WAAROM COPYCABANA?

Omdat mijn teksten nu eenmaal beter verkopen dan wat je zelf schreef. En omdat 2% van mijn omzet (jouw factuurbedrag) naar het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren ‘VOC Neteland’ gaat. De rest spaar ik om op een dag mijn eigen dierenopvangcentrum te starten, onafhankelijk van sponsors en subsidies.

Foto van een zieke grote Bonde specht.
Foto van een jonge egel met littekens.

COPYCABANA STEUNT HET OPVANGCENTRUM VOOR WILDE DIEREN

Het Vlaams Opvangcentrum ‘VOC Neteland’ in Herenthout vangt vogels en wilde dieren in nood op, verzorgt ze en laat ze terug vrij in de natuur. Als (eind)redacteur steun ik deze organisatie met hart en ziel (en mooie verhalen).