De Merkmadammen | Webteksten

De Merkmadammen is een all-female creative agency voor en door ondernemende vrouwen zonder vervaldatum. Ze helpen mannelijke en vrouwelijke ondernemers om hun vrouwelijke doelgroep te verleiden met een winnende strategie, respectvolle marketing en technische ondersteuning.

Opdracht

Webteksten

drager

Website

periode

2022

Share

‘Groepsfoto van de zes Merkmadammen

Visueel straalde de website van De Merkmadammen een en al klasse uit. De branding, het design en de foto’s waren duidelijk door professionals gemaakt. Maar de teksten? Die konden beter. Iets met te weinig ballen, volgens oprichter Jill. Ik herschreef de teksten in een formele, doch toegankelijke tone of voice met een snuifje activisme. Dat bleek exact wat Jill in gedachten had voor haar baby, euh, agency.

 

Wil jij dit ook voor jouw creative agency? Stuur me een bericht of boek een gratis consultcall.

Jill Geens

Grafisch ontwerper

OMG! Sylvie, die teksten zijn bangelijk!!! Helemaal wild van! Ik vind ze fantastisch. Ze passen perfect bij de tone of voice die ik voor De Merkmadammen in gedachten had.

Ik hoop ze volgende week in de website te kunnen zetten want ze zijn écht de max. Ze hebben ballen, ze lezen vlot, ze zijn to the point. You really know your onions.

Staaltjes Tekst