Dog Chef | SEO-blogs

Er zijn brokken, er is blikvoer en er is Dog Chef. Dog Chef is de overtreffende trap van lekkere, gezonde en verse voeding voor je hond. Het bedrijf maakt huisbereide hondenmaaltijden van traag gegaarde stukjes kip, prinsessenbonen, worteltjes, rijst enzovoort. Het ziet eruit als echt menseneten, maar vergis je niet: de dierenartsen van Dog Chef ontwikkelden deze recepten speciaal honden met een verminderde eetlust en spijsverteringsproblemen. Bestellen doe je met hetzelfde gemak als waarmee je een pizza bestelt: je kiest je gerechten online en Dog Chef levert ze bij je thuis.

Opdracht

SEO-blogs

drager

Website

periode

2022

Share

Foto van een vrouw die haar hond Dog Chef geeft op het keukeneiland.

Dog Chef heeft een slimme online marketeer. Hij zet sterk in op SEO om meer bezoekers naar de website te halen, zonder advertentiekosten. Daarbij hoort natuurlijk waardevolle, unieke en vooral SEO-vriendelijke copy. Via Google – hoe kan het ook anders – kwam hij op deze website terecht. Hij bestelde 10 SEO-blogs.
De resultaten na 2 maand:

 

  • 2957 meer organische bezoekers per maand (+15%)
  • 57 zoekwoorden op top 3 posities in Google
  • 172 zoekwoorden op top 10 posities

En dat is nog maar het begin! Als we zo doorgaan, hebben we volgend jaar dubbel zoveel bezoekers.
Wil jij dit ook voor jouw petfood-bedrijf? Stuur me een bericht of boek een gratis consultcall.

‘Foto van Bram Delrue, marketeer bij Dog Chef

Bram Delrue

Online marketeer Dog Chef

Sylvie is een enthousiaste copywriter die altijd klaarstaat om te helpen. Haar proactieve houding duwt het project voort, en samen met de leuke tone of voice die ze in de artikels steekt, slagen we erin om content te creëren die ook engaging is voor onze niet organische bezoekers.

Staaltjes Tekst