LADY LEGENDS IT PROFESSIONALS |
Blogs

Wist je dat bedrijven veel beter presteren wanneer er een evenwichtige verhouding is tussen mannen en vrouwen op de werkvloer? Juist. Maar voor veel vrouwen is het een enorm grote sprong om aan de slag te gaan in sectoren die gedomineerd worden door mannen. Neem nu bijvoorbeeld de IT, waar slechts 10% vrouw is.

Opdracht

Bloggen

drager

Website

periode

2020

Share

Lady Legends is een initiatief dat vrouwen verwelkomt in de IT, ook als ze daar nu nog niet de juiste opleiding voor hebben gevolgd. Ze bieden niet alleen toffe jobs, maar ook opleidingen en een hele community om vrouwen op de werkvloer te ondersteunen en te inspireren. Als gastblogger bouwde ik een stukje mee aan die community.

Staaltjes Tekst

WAARSCHUWING

Kitty Kilian

Oprichter

De Blogacademie

Laat je niet in de luren leggen

 

Van den broeck lijkt één en al wellevendheid, met die zachte Vlaamse tongval, en dan schrijft ze nog copy over HUISDIEREN ook. Met haar hondje en haar drie kippen. Maar trap er niet in!

Want ze schrijft helder en luchtig, goed gestructureerd en uiterst geestig een vileine testimonial over jou, als je niet uitkijkt. Een woeste homepage, ook mogelijk. Of een overdonderende verkooppagina, die nog scoort in Google óók.