PRIJZEN

Elke tekst is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de soort en de lengte van je tekst. Om je nu al een idee te geven vind je hier enkele vanaf-prijzen. Wil je graag een offerte op maat?

POPULAIRE FORMULES

SEO-BLOGKAART
10 BEURTEN

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks: jij kiest de frequentie en ik reserveer tijd in mijn agenda zodat jouw blog voorrang krijgt in de wachtrij. Het contentplan krijg je er gratis bij.

✓ Metadata voor SEO
✓ Bijpassende tekst voor social media
X Zoekwoordenonderzoek 

niet inbegrepen

Vanaf 3000 EUR

(500 – 1000 woorden)

DEEP CONTENT SEO
-BLOG

Heb je geen tijd of inspiratie om steeds verse content te verzinnen? Of weet je niet waar je moet beginnen? Ik neem het van je over zodat het van de eerste keer goed is.

✓ Metadata voor SEO
✓ Bijpassende tekst voor social media

X Zoekwoordenonderzoek niet inbegrepen

Vanaf 350 EUR ex btw 

(500 – 1000 woorden)

4 SEO-PROOF WEBSITE-TEKSTEN

Door de bezoekers van je website onderweg te coachen verhoog je de kans dat ze zich inschrijven voor je nieuwsbrief, contact opnemen of een bestelling plaatsen.

✓ Bv. 1 homepagina + 3 categoriepagina’s

✓ Gratis contactpagina

Metadata voor SEO

X Zoekwoordenonderzoek niet inbegrepen

X Aboutpagina niet inbegrepen

Vanaf 1350 EUR ex btw

(300 – 600 woorden)

ZOEKWOORDEN
-ONDERZOEK

Wie de kracht van SEO ten volle wil benutten kan niet zonder zoekwoordenonderzoek. Het vormt de basis van je online vindbaarheid.

✓ Persoonlijke zoekwoordensuggesties
✓ Zoekwoorden met een hoog zoekvolume en weinig concurrentie

✓ Concurrentie-analyse
✓ Eenmalige investering toepasbaar op al je online communicatie

Vanaf 995 EUR ex btw

(min. 250 zoekwoorden)

ABOUT-PAGINA ZONDER BUIKPIJN

Van zodra klanten zich een stukje in jouw verhaal herkennen schept dat een band. Ze gaan je je niet langer met anderen vergelijken, maar willen specifiek: JOU.

✓ 1 interview

✓ 2 correctierondes

✓ 1 socialmediabiografie 

Vanaf 350 EUR ex btw
(250 – 600 woorden)

Diego Nulens

Zaakvoerder Vita Consulting

Via enkele gesprekken en voorbeelden slaagde Sylvie er glansrijk in om mijn woorden en ideeën samen te vatten in teksten, die perfect binnen het design van mijn website pasten. Aantekeningen bij de tekstontwerpen geven een duidelijk inzicht waarom ze voor een welbepaalde bewoording kiest. Sylvie gaat steeds snel en grondig met feedback aan de slag. Dit maakt samenwerken bijzonder aangenaam en kan ik iedereen aanraden.

Jana Loncke

Virtual assistant SoMe Webcare

Samenwerken met Sylvie is altijd een plezier. Ze maakt tijd om je te leren kennen zodat ze de teksten die ze schrijft nog meer diepte kan geven. De webteksten die ze schreef zijn een ware upgrade voor mijn website. Ik kon het onmogelijk zelf zo goed schrijven! Ze heeft een warme persoonlijkheid waardoor de klik er meteen was en waardoor de communicatie echt leuk verloopt! Ze is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een gedreven onderneemster die het hart op de juiste plaats heeft!

Eirini Tsakiris

OPRICHTER
ORANGE THREAD SHOP

Collaborating with Sylvie was a real pleasure and worth every penny! She was quick, sharp and insightful. Thanks to her, my webshop was enriched with super fun texts, which highlighted brilliantly the funky vibe of my brand and thus contributed to my success 🙂 When I told her that I had no budget for professional models, she devised a “user generated content” strategy, so that my customers now simply send in photos with my accessories themselves. I am more than happy I chose Sylvie and I strongly recommend her!

Niet gevonden wat je zocht?

Mijn job als copywriter is om de unieke stem van jouw merk mee vorm te geven. Geen wonder dus, dat daar geen kant-en-klare formule voor bestaat. Die maken we namelijk samen. Contacteer me voor een contentstrategie op maat.

BRENG MIJ NAAR DE CONTACTPAGINA