Seo-Copywriting

Zit je vast met je website-teksten?

Met een mooi template maak je in een mum van tijd zelf je eerste website. Maar je eigen websiteteksten schrijven? Dat is meer dan alleen foutloos schrijven. Mijn klanten vertellen me vaak dat ze hierop blokkeren, er te veel tijd mee verliezen en er doodongelukkig van worden. Mis je diepgang in je teksten? Komt je persoonlijkheid maar niet door? Of weet je gewoon niet waar te beginnen? Dan kan je A: doordoen tot je een baard krijgt of B: je websiteteksten laten schrijven door een copywriter met kennis van SEO.

Ik vind het een leuk spelletje om teksten zo te kneden dat ze helemaal bij je merk passen, je doelpubliek aanspreken én goed scoren in Google.

Ik vind het een leuk spelletje om teksten zo te kneden dat ze helemaal bij je merk passen, je doelpubliek aanspreken én goed scoren in Google.

Je website laten schrijven

Vooraleer je klant overgaat tot zijn eerste aankoop, heeft hij er meestal een heel proces opzitten. Als verkoper doe je er daarom alles aan om de ‘customer journey’ van jouw klant zo aangenaam mogelijk te maken. Airco, een charismatische gids en snacks voor onderweg? Met de juiste ingrediënten maak je van elke reis een onvergetelijke belevenis, ook op je website.

SEO-websiteteksten laten schrijven

Als ondernemer wil je niet alleen overtuigende website teksten, je wil ook hoog in de zoekresultaten verschijnen. Want wat heb je aan een briljante tekst als niemand hem leest? Om meer bezoekers naar je website te halen, gebruik ik zoekmachineoptimalisatie of SEO. Wil je weten hoe SEO precies werkt en hoe je er meer bezoekers mee naar je website haalt? Ik schreef er een artikel over.

SEO-blogs laten schrijven

Blogs zijn een speciaal soort websiteteksten waarmee je een breed publiek bereikt. Het zijn echte SEO-kanonnen, want door elke blog te optimaliseren voor een specifiek zoekwoord, zoekterm of zoekwoordencluster verbeter je je vindbaarheid in Google en haal je nieuwe bezoekers naar je website.

Geen expert in SEO-copywriting?

Zit je vast met je websiteteksten of moet het van de eerste keer goed zijn? Doe dan wat je zou doen als je auto gerepareerd moet worden of als je jaarrekening moet worden opgemaakt:

Alle voordelen op een rijtje:

MET SEO-WEBSITETEKSTEN

✓ Verbeter je je positie in de zoekresultaten

 

✓ Target je specifieke zoekwoorden

 

✓ Laat je je persoonlijkheid doorschijnen

MET SEO-BLOGS

✓ Verbeter je je positie in de zoekresultaten nog meer

 

✓ Target je zoekwoordenclusters

 

✓ Toon je dat je een krak in je vak bent

POPULAIRE FORMULES

SEO-BLOGKAART
10 BEURTEN

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks: jij kiest de frequentie en ik reserveer tijd in mijn agenda zodat jouw blog voorrang krijgt in de wachtrij. Het contentplan krijg je er gratis bij.

✓ Metadata voor SEO
✓ Bijpassende tekst voor social media
✓ Contentplan
X Zoekwoordenonderzoek 

niet inbegrepen

Vanaf 3000 EUR

(500 – 1000 woorden)

DEEP CONTENT SEO
-BLOG

Heb je geen tijd of inspiratie om steeds verse content te verzinnen? Of weet je niet waar je moet beginnen? Ik neem het van je over zodat het van de eerste keer goed is.

✓ Metadata voor SEO
✓ Bijpassende tekst voor social media

X Contentplan niet inbegrepen
X Zoekwoordenonderzoek niet inbegrepen

Vanaf 350 EUR ex btw 

(500 – 1000 woorden)

4 SEO-PROOF WEBSITE-TEKSTEN

Door de bezoekers van je website onderweg te coachen verhoog je de kans dat ze zich inschrijven voor je nieuwsbrief, contact opnemen of een bestelling plaatsen.

✓ Bv. 1 homepagina + 3 categoriepagina’s

✓ Gratis contactpagina

Metadata voor SEO

X Zoekwoordenonderzoek niet inbegrepen

X Aboutpagina niet inbegrepen

Vanaf 1350 EUR ex btw

(300 – 600 woorden)

ZOEKWOORDEN
-ONDERZOEK

Wie de kracht van SEO ten volle wil benutten kan niet zonder zoekwoordenonderzoek. Het vormt de basis van je online vindbaarheid.

✓ Persoonlijke zoekwoordensuggesties
✓ Zoekwoorden met een hoog zoekvolume en weinig concurrentie

✓ Concurrentie-analyse
✓ Eenmalige investering toepasbaar op al je online communicatie

Vanaf 995 EUR ex btw

(min. 250 zoekwoorden)

ABOUT-PAGINA ZONDER BUIKPIJN

Van zodra klanten zich een stukje in jouw verhaal herkennen schept dat een band. Ze gaan je je niet langer met anderen vergelijken, maar willen specifiek: JOU.

✓ 1 interview

✓ 3 correctierondes

✓ 1 socialmediabiografie 

 

Vanaf 350 EUR ex btw
(250 – 600 woorden)

Diego Nulens

Zaakvoerder Vita Consulting

Via enkele gesprekken en voorbeelden slaagde Sylvie er glansrijk in om mijn woorden en ideeën samen te vatten in teksten, die perfect binnen het design van mijn website pasten. Aantekeningen bij de tekstontwerpen geven een duidelijk inzicht waarom ze voor een welbepaalde bewoording kiest. Sylvie gaat steeds snel en grondig met feedback aan de slag. Dit maakt samenwerken bijzonder aangenaam en kan ik iedereen aanraden.

Jana Loncke

Virtual assistant SoMe Webcare

Samenwerken met Sylvie is altijd een plezier. Ze maakt tijd om je te leren kennen zodat ze de teksten die ze schrijft nog meer diepte kan geven. De webteksten die ze schreef zijn een ware upgrade voor mijn website. Ik kon het onmogelijk zelf zo goed schrijven! Ze heeft een warme persoonlijkheid waardoor de klik er meteen was en waardoor de communicatie echt leuk verloopt! Ze is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een gedreven onderneemster die het hart op de juiste plaats heeft!

Eirini Tsakiris

OPRICHTER
ORANGE THREAD SHOP

Collaborating with Sylvie was a real pleasure and worth every penny! She was quick, sharp and insightful. Thanks to her, my webshop was enriched with super fun texts, which highlighted brilliantly the funky vibe of my brand and thus contributed to my success 🙂 When I told her that I had no budget for professional models, she devised a “user generated content” strategy, so that my customers now simply send in photos with my accessories themselves. I am more than happy I chose Sylvie and I strongly recommend her!

Niet gevonden wat je zocht?

Mijn job als copywriter is om de unieke stem van jouw merk mee vorm te geven. Geen wonder dus, dat daar geen kant-en-klare formule voor bestaat. Die maken we namelijk samen. Contacteer me voor een contentstrategie op maat.

BRENG MIJ NAAR DE CONTACTPAGINA