Laat je teksten voor je werken

Roept het schrijven van je website-teksten innerlijke weerstand op omdat je bang bent om nep of commercieel over te komen?

 

Zoek je allerlei uitvluchten om maar niet urenlang naar een lege pagina te moeten kijken?

 

De tijd tikt weg en de deadline komt dichterbij. Je website moét online. Liever gisteren dan vandaag, maar met al die stress gaat het nu zeker niet lukken. 

 

Dan maar even Facebook checken.

 

Herkenbaar?

 

Ik ben Sylvie en ik stel ook dingen uit totdat het te laat is. Zoals het opladen van mijn laptop. Élke keer. 🤦‍♀️

 

Een laptop uitvinden die je nooit moet opladen kan ik helaas niet. 

 

Jouw teksten schrijven, precies zoals jij ze wil, maar dan beter?

 

Dat wel.

KIES JE DING

SEO-
COPYWRITING

Wil je overtuigen met woorden op je website of webshop?

TEKST-
OPTIMALISATIE

Heb je zelf een tekst geschreven
en wil je hem laten verbeteren of optimaliseren voor SEO?

GRATIS
CONSULTCALL

Zit je met een complex conversieprobleem of wil je
alleen even kennismaken?
Kan allebei.

Olivier Van Baeveghem

Operationele manager Neapharma

 Sylvie heeft onze volledige website herschreven om ons verhaal eenvoudiger en doeltreffender over te brengen. De samenwerking liep zo goed dat Sylvie nu onze vaste copywriter is en ook onze automatische email flow heeft herwerkt. Naast snelheid en creativiteit van uitvoering vond ik het vooral handig dat Sylvie een klankbord is en kritisch meedenkt om een idee beter te maken. Sindsdien is de opening van emails meer dan verdubbeld en de click rate gestegen met bijna 120%!

Claudio Fray

Digital marketeer

Sylvie heeft een heel complex onderdeel van online marketing eenvoudig, praktisch en ook nog eens visueel uitgelegd. Ik was gelijk hooked en heb het e-book van kaft tot kaft gelezen. Dit kan ik direct toepassen bij mijn klanten en eigen bedrijf. Van de opbouw en visuele elementen kun je ook leren: dit is hoe je een doelgroep effectief aanspreekt en met waarde overtuigt.

Danielle van Wingerden

Copywriter

Sylvie ontrafelt de ins en outs van gastbloggen op een praktische en nuchtere manier. Ze geeft je concrete tips en uitleg zonder poespas en met humor. In een half uur maakt Sylvie je een stukje wijzer.

Vincent van Deth

SEO expert

Ik heb het e-book met plezier gelezen. Het leest makkelijk weg en door voorbeelden uit de praktijk (inclusief tools) en goede visualisaties wordt een heldere uitleg gegeven. Voor de meer ervaren SEO-marketeers mocht er op sommige punten nog iets dieper worden ingegaan.

WAARSCHUWING

Kitty Kilian

Oprichter De Blogacademie

Laat u niet in de luren leggen

 

Van den broeck lijkt één en al wellevendheid, met die zachte Vlaamse tongval, en dan schrijft ze nog copy over HUISDIEREN ook. Met haar hondje en haar drie kippen. Maar trap er niet in!

Want ze schrijft helder en luchtig, goed gestructureerd en uiterst geestig een vileine testimonial over u, als u niet uitkijkt. Een woeste homepage, ook mogelijk. Of een overdonderende verkooppagina, die nog scoort in Google óók.