Citribel | Flyers

Nadat suiker is gewonnen uit suikerbieten of suikerriet blijft er een stroopachtig restproduct over: suikermelasse. Dat is een belangrijke grondstof van Citribel, een circulair bedrijf dat citroenzuur produceert.

Opdracht

Flyers

drager

Papier

periode

2022

Share

Groepsfoto
Bij de productie van citroenzuur uit suikermelasse (een nevenproduct van de suikerindustrie) ontstaan er opnieuw nevenproducten. Een daarvan is mycelium: een hoogwaardige eiwitbron. Hieruit ontwikkelden de bio-ingenieurs van Citribel vijf plantaardige supplementen voor de dierenvoedingsindustrie: Citrocell®, Citrocell PDR®, Mycrotein®, MycoGlucan® en Nutribond®. Voor hun lancering op de beurs Petfood Forum 2022 mocht ik vijf flyers schrijven. Voorbeelden op aanvraag.

WAARSCHUWING

Kitty Kilian

Oprichter De Blogacademie

Laat u niet in de luren leggen

 

Van den broeck lijkt één en al wellevendheid, met die zachte Vlaamse tongval, en dan schrijft ze nog copy over HUISDIEREN ook. Met haar hondje en haar drie kippen. Maar trap er niet in!

Want ze schrijft helder en luchtig, goed gestructureerd en uiterst geestig een vileine testimonial over u, als u niet uitkijkt. Een woeste homepage, ook mogelijk. Of een overdonderende verkooppagina, die nog scoort in Google óók.