VOC NETELAND | Eindredactie

Het Vlaamse Opvangcentrum vangt vogels en wilde dieren in nood op, verzorgt ze en laat ze terug vrij in de natuur. Deze organisatie steun ik met hart, ziel en een vlotte pen. Als (eind)redacteur schrijf ik teksten voor het ledenmagazine en verbeter ik de teksten van andere redacteurs.

Opdracht

Journalistiek & redactie

drager

Tijdschrift

periode

2019 - heden

Share

Het VOC draait grotendeels op vrijwilligers. Haar belangrijkste bron van inkomsten zijn de lidgelden en giften van dierenvrienden. Om die mensen te bedanken brengt het VOC vier keer per jaar een magazine uit: het VOC’ke. Je vindt er meer info over de dieren in het VOC, straffe verhalen van vinders, getuigenissen van vrijwilligers en seizoensgebonden tips om zelf een verschil te maken voor de wilde dieren in jouw buurt.

Staaltjes Tekst

WAARSCHUWING

Kitty Kilian

Oprichter

De Blogacademie

Laat je niet in de luren leggen

 

Van den broeck lijkt één en al wellevendheid, met die zachte Vlaamse tongval, en dan schrijft ze nog copy over HUISDIEREN ook. Met haar hondje en haar drie kippen. Maar trap er niet in!

Want ze schrijft helder en luchtig, goed gestructureerd en uiterst geestig een vileine testimonial over jou, als je niet uitkijkt. Een woeste homepage, ook mogelijk. Of een overdonderende verkooppagina, die nog scoort in Google óók.