C-emotion | Webteksten

Therapeut Carine Opdenakker helpt kinderen, volwassenen, koppels en gezinnen in emotionele nood. In haar praktijk, C-emotion, helpt ze hen om hun emoties te doorvoelen, te benoemen en te begrijpen. Daardoor ontstaan wederzijds begrip en nieuwe positieve ervaringen die vastgeroeste patronen kunnen doorbreken.

Opdracht

Webteksten

drager

Website

periode

2023

Share

Close-up van twee handen die een familie-opstelling met Duplomannetjes maken. De kleurrijke figuren staan op een spiegel die het beeld van de handen weerkaatst.

Soms is het liefde op het eerste gezicht met je nieuwe webteksten . En soms niet.

Toen Carine de teksten las die ik voor haar had geschreven, was ze teleurgesteld. Haar teksten waren zo kort dat ze bang was om klanten te verliezen. 😨

β€œIk was bang om niet volledig te zijn, dat mensen niet zouden weten wat ze aan me hebben. Ik dacht: om schoenen te verkopen, moet je zoveel mogelijk schoenen in de etalage zetten,” zegt ze.

Tijdens een intensief samenwerkingstraject ontdekte Carine dat minder tekst juist meer impact kan hebben. Of in haar eigen woorden: β€œEen slimme schoenmaker zet ook niet al zijn schoenen in de etalage.”

Benieuwd naar haar proces? Bekijk het interview.πŸ‘‡

Profielfoto van Carine, een vijftiger met schouderlang donkerblond haar in een witte jeansvest.

Carine Opdenakker

THERAPEUT & ZAAKVOERDER C-EMOTION

Ik vond het moeilijk om de controle uit handen te geven

Sylvie heeft de teksten voor mijn nieuwe website geschreven. De samenwerking heeft mijn ogen geopend: ik ging veel meer denken vanuit het referentiekader van mijn klant. Als ik een therapeut zou zoeken, wat wil ik dan eigenlijk lezen? Wat wil ik dan zien? Wat vind ik dan belangrijk? Ik vond het moeilijk om de controle uit handen te geven, maar ik ben blij met het resultaat.